Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapihuset AS i Fredrikstads idylliske Skjærviken

Bedriftsutvikling - Utvikle - Coaching – Veiledning 

Ann Christine S. Jørgensen MNGF Coach - Terapeut - Veileder EBS 24/7 i arbeid

Bedriftsutvikling – jeg har over 20 års erfaring i fra ulike bransjer med salg, salgsledelse og lederutvikling både innen B2B og B2C på alle nivåer.

Jeg samarbeider med MHI Global som Management Consultant.

Coaching

Coach – som coach vil jeg bidra ved å arbeide blant annet med livsmestring og arbeidsglede. Du kommer selvfølgelig med ditt tema, og vi vil sammen styrke deg til å få det bedre. Vi bygger opp selvtillit, hjelper deg med å finne fokus og med å finne nye veier. Etablerer nye livsmønstre og valgmuligheter ved å sette fokus på din hverdag! Hos meg får du muligheten til å komme videre med dine valg, ønsker og behov. Hos meg er du i et trygt rom der det ikke er noe rett eller feil - bare fokus på å finne en god balanse i ditt liv. 

Mobil:

+47 91542757

Mail:

[email protected]

Medlem av:

http://www.psykodrama.biz/NPA.htm

Psykodrama gruppeleder.

Min blogg

Utvikle.com hvem står bak?

Ann Christine S. Jørgensen: Skrevet 13. november 2012 16:38

Hei Jeg har gjennom en årrekke arbeidet med salg, salgsledelse og utvikling av mennesker og deres resurser. Nå har jeg tatt skrittet videre og tilbyr min kompetanse til alle små, mellomstore og store bedrifter. Min erfaring kommer fra både små og mellomstore bedrifter, samt de siste årene som Director of sales Oslo, i Nordic Choice Hotels.

Jeg er utdannet Psykoterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt, og er medlem av Norsk Forbund for Psykoterapi og Praktiserende Gestaltterapeuter. Dette sikrer deg som kunde at jeg har nødvendig nettverk og kompetanse for å kunne gjennomføre en god endringsprosess! Jeg har coachingstudenter som kommer til meg for egenutvikling og går selv til jevnlig veiledning for å ha erfaringsutveksling og arbeide med eventuelle case som jeg føler eventuelt står fast eller rådfører med om jeg har andre utfordringer. Jeg har høy arbeidskapasitet og arbeider med energi, mot og begeistring for å nå felles mål. Mer om meg se: http://www.linkedin.com/profile/view Ann Christine S. Jørgensen

Du er velkommen til å ta kontakt med meg på: 915 42 757 eller Mail: [email protected]