Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapihuset AS i Fredrikstads idylliske Skjærviken

Hele meg Helgekurs 

(her jobber vi med hode, kropp og sjel)

Fredag 18.00 - 21.00, Lørdag 10.00 - 20.00 og søndag 10.00 - 15.00 

Pris 5.000,-


Inkludert overnatting fredag til søndag vegetar glutenfri mat, (Ønsker du noe spesielt som du føler at du må ha, mat og drikke, kan du ta med dette).

vann, kaffe og te

Kurset er basert på helhetlig tenkning og gruppens behov.

Vi vil ha felles måltider, meditasjon, yoga, samtaler i gruppe og individuelt.

Dette er en helg for deg, der du kan dypdykke i deg selv i trygge omgivelser uten det daglige stresset og livet som pågår. Det er god tid i mellom felles aktiviteter der du kan nyte naturen, reflektere på rommet ditt eller slappe av i fellessarealer ute og inne.

De som ønsker å lære litt om kosthold og sunn mat er velkommen til å være med på matlagingen og få undervisning om dette mens maten blir tilberedt, si gjerne i fra om dette ved påmelding, slik at logistikk blir planlagt i forhold til din deltakelse på kjøkkenet.

(Mobilfri sone, nære kontakter kan om noe er viktig ta kontakt med kursleder.)

Alle har sin historie og veien blir til mens vi går, det vil si at jeg har rammer vi kommer til å følge, samtidig som det er takhøyde og fleksibilitet for det som oppstår underveis.

Det er lagt opp til små grupper, minimum tre personer og maks åtte personer. Det er seks soverom, og som regel vil det si maks seks kursdeltakere, med mindre noen melder seg på sammen og ønsker å dele soverom. 

Hele meg

Meld deg på  

her :-)